Decoratiuni inedite - fantana ciocolata

Efectul produs de fantana ciocolata

O fantana ciocolata reprezinta un element inedit in cadrul unor petreceri, ce ofera atat o nota de eleganta cat si de exclusivitate. Caracteristicile estetice dar si faptul ca au si utilitate practica indeamna din ce in ce mai multi organizatori de petreceri sa foloseasca o fantana ciocolata in crearea cadrului unde se va desfasura evenimentul. Fie ca este vorba despre un eveniment corporate, cum sunt lansari de produs, teambuilding sau petreceri de Craciun, sau din viata personala precum nunta sau o aniversare, acest obiect de decor reprezinta elementul inedit despre care oaseptii isi vor aminti cu placere. O petrecere reusita este aceea care reuseste sa aduca elemente de noutate, care impresioneaza si al carui ecou se mai aude inca, dupa ce aceasta s-a terminat. Folosind o fantana ciocolata, puteti obtine efectul scontat.

Cum functioneaza o fantana ciocolata

Optand pentru o fantana ciocolata veti oferi o surpriza minunata iubitorilor de dulciuri. Fantana este compusa din mai multe etaje reprezentate de discuri, pe care ciocolata curge precum o cascada. Astfel, invitatii isi pot crea singuri desertul, trecand prin "raul dulce" fructele preferate. Absolute Events, specialist in organizare nunta, intelege importanta unei petreceri reusite, de aceea pune la dispozitia clientilor a arie larga de servicii cum sunt realizarea de aranjamente florale nunta, amenajarea locatiei si alte elemente interesante cum este o fantana ciocolata.

inchide
 

Produse

  • image mask Produs

    Cufere personalizate

    Set de de cufere din lemn, cu aspect antichizat, produs numai la comanda si lucrat manual, cu o tehnica speciala. Pret: 200 ron pentru 2 cufere asortate; cufar mare 28 cm/17 cm; cufar mic 24 cm/14 cm. Sugestia noastra: cufarul mare este o cutie de bani foarte speciala, cufarul mic este o atentie oferita nasilor, care le va aminti mereu de voi. La cerere putem oferi diverse alte modele.

    citeste mai departe »