Promotii

 • image mask NoutateNoutate

  Iti oferim GRATUIT buchetul de mireasa pe care l-ai visat!

  La achizitionarea unui pachet de nunta pentru minim 100 de persoane, incluzand: buchete, lumanari de cununie si decorarea salii cu: huse de scaune, fete de masa, aranjamentele florale pentru mesele invitatilor si prezidiu, pernuta pentru verighete, cosulet pentru cocarde, cocarde din flori naturale pentru apropiati (nas, mire, parinti, frati), casa de bani. Bonus suplimentar: livrarea lumanarilor si buchetelor la biserica sau acasa, inclusa! (in Bucuresti, nu si in comunele limitrofe)

  citeste mai departe »
 • image mask Noutate

  Fantana de ciocolata cu reducere de 10-15%!

  Fantana de ciocolata, va adauga o nota spectaculoasa evenimentului dumneavoastra, fructele proaspete la discretie, delicioasa ciocolata belgiana sau italiana, va sunt oferite la doar 240 de euro pentru 100-120 invitati! Pentru contractele semnate cu minim 3 luni in avans, acordam o reducere de 15%, iar pentru cele semnate cu minim 2 luni in avans o reducere de 10%. Pentru detalii click aici.

  citeste mai departe »
 • image mask NoutateNoutate

  Iti oferim GRATUIT toate ACCESORIILE de care ai nevoie pentru o nunta cu stil!

  Pentru achizitionarea unui pachet de nunta incluzand: buchete, lumanari de cununie si decorarea salii cu: huse de scaune, fete de masa, aranjamentele florale pentru mesele invitatilor si prezidiu, cocarde din flori naturale pentru apropiati (nas, mire, parinti, frati), va oferim GRATUIT urmatoarele accesorii: pernuta pentru verighete, cosulete pentru cocarde, covor rosu, suporturi pentru lumanarile de cununie si pentru buchete, casa de bani, decor suplimentar mese cu: lumanari pastile in suporti, pietricele, petale, livrarea lumanarilor si [...]

  citeste mai departe »